Enskild bön i bönerum eller hemifrån
SCHEMA & BOKNING:
https://www.24-7prayer.com/signup/a52f2c 

 

OBS! 

Formatet för bönen är redan utformat för enskild bön eller med en liten grupp. Därför är detta evenemang passande i dessa tider. De som av olika skäl inte kan ta sig till bönerummet – dem som t.ex. är i riskgruppen eller själva vill vara försiktiga i rådande situation — kan självklart be hemifrån. Om du har förkylningssymptom, även milda symptom, ber vi dig att hellre ta passet hemifrån. Men boka ändå in dig, och meddela oss att du ber hemifrån så vi inte letar efter dig 🙂, antingen genom att skriva “HEM” efter ditt namn när du bokar eller genom att skicka ett mail till: daviddymen@icloud.com.
Lovsångspassen är inte öppna pass längre, men kommer att streamas live, så man kan delta i lovsången hemifrån. (Se schema för tider.)

 

Gud längtar efter gemenskap med sitt folk – genom bönen ger vi vårt gensvar då vi söker oss in i hans närvaro.
På många ställen i Bibeln uppenbarar sig Herrens närvaro som en eld. Temat för denna vecka är ett uttryck för vår längtan efter just hans närvaro och att Jesus ska få bo i vårt hjärta “som en eld.” 

Vi tror att avsätta en specifik tid och plats för bön hjälper oss att fästa vår blick på honom för att sedan lättare uppmärksamma hans närvaro i vardagslivet.

Vi skapar därför ett bönerum i högra delen av kyrksalen, ett rum för konstant bön, söndag till söndag, dag och natt. Detta är en del av Sverige 365 – ett år av bön – där olika kyrkor och gemenskaper ber olika veckor. Välkommen att söka Guds ansikte, att be för vår församling och vår stad, för vårt land och för världen.
Bönerummet är en plats att komma som du är inför Gud. Rummet utformas för att inspirera till olika sätt att be. Veckan delas upp i timmespass, där du ensam kan boka in ett eller flera pass (se tips nedan vid bokning). 

Låt oss i dessa tider tänka lite extra på hygienen. Tvätta gärna händerna med tvål och vatten innan du går in i bönerummet, hosta i armvecket och var försiktiga med att ta i ögonen/ansikte. Det kommer även finnas handsprit i bönerummet.

 KLICKA DIG VIDARE TILL  SCHEMA & BOKNING:  

https://www.24-7prayer.com/signup/a52f2c 

 

Tips när du bokar:
• För att nå sista söndagen i veckan, tryck på den röda högerpilen upp till höger på bokningssidan.
• Vill du/ni ha rummet enskilt, kryssa i rutan “book for exclusive use” när du bokar ett pass. 

 

KONTAKT • INFO • HJÄLP MED BOKNING: 

David Dymén 0709-919120
E-post • daviddymen@icloud.com
Emma Boije 0702-762500
E-post • emma.boije@svenskakyrkan.se    

 

SCHEMA & BOKNING:  

https://www.24-7prayer.com/signup/a52f2c

Som en eld – bönevecka i Furulundskyrkan, v 17, 19-26 april

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *