Två dygn av bön ”24-2” !

 

Favorit i repris! Be där du är.
https://www.24-7prayer.com/signup/afbff1

 

Böneåret Sverige 365 pågår ännu. Vecka 32 delar Kyrkan i Västsverige på en vecka. Vi i Furulunds församling har glädjen att få stå värd för två av dygnen den veckan.
Vad? Tid med Gud; bön, tillbedjan, stillhet, närvaro!
När? Onsdag 5/8 kl 17 till fredag 7/8 kl 17.
Var? Där du är; hemma, i hängmattan, i båten… (eller i kyrkan, se tider nedan*)
Varför? För att Gud är värd det och för att vi behöver Gud.
Hur? Boka en tid här:

 

 

*Den som vill kan komma till Furulundskyrkan och be, dagtid torsdag & fredag mellan 08:00-17:00. Emma Boije finns på plats för frågor, förbön och gemensam bön.

 

Kontakt: Emma Boije, pedagog: emma.boije@svenskakyrkan.se,
031-340 42 54, 0702-76 25 00

 

Under böneveckan i april fick en bedjare ett tilltal om att Gud ”checkar in i oss”. Det påminner om Johannes 15:5, där Jesus säger ”Jag är vinstocken, ni är grenarna. Om någon är kvar i mig och jag i honom bär han rik frukt: utan mig kan ni ingenting göra.” Det står också (i 1 Petr 2:5) att vi är levande stenar i ett andligt husbygge och (i 1 Kor 6:19) att våra kroppar är ett tempel för den Heliga Anden. Det finns platser där många upplever Guds närvaro på ett påtagligt sätt, t.ex. i en kyrka eller i ett bönerum. Men vi behöver också komma ihåg att Gud är med oss var vi än är. Därför uppmuntrar vi dig att boka en timme även om du är på semester eller i karantän. Stanna upp en stund och sök Gud. Läs ett bibelord långsamt, be för det som ligger på ditt hjärta, ta en bönepromenad eller vila med Gud. Låt Gud checka in i dig, låt Jesus vara din medvandrare.
2 Bönedygn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *